Home
Notariaat
Hans Leijser
Tarieven
Openingstijden
Route en locatie

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

Hans Leijser

Hans Leijser

Hans Leijser is na zijn afstuderen aan de Rijksuniversiteit Leiden sedert 1986 werkzaam in het Rotterdamse notariaat.
Hij heeft zijn basiservaringen op gedaan bij Dutilh Van der Hoeven & Slager dat in 1990 opging in Nauta Dutilh. Vanaf 1993 is hij werkzaam geweest bij het kantoor Loeff Claeys Verbeke. Eind 1995 is hij toegetreden tot deze maatschap.

Eigen naam..

In 1996 volgde zijn benoeming tot notaris. Hij was tot 1 januari 2000 verbonden aan deze maatschap, die per genoemde datum is ontbonden. Vanaf dit moment is hij onder eigen naam verder gegaan met zijn praktijk.

Praktijk..

Hans Leijser heeft een algemene notarispraktijk met daarnaast een speciaal aandachtsgebied.
De praktijk van Hans Leijser is een praktijk van natuurlijke personen. In de Angelsaksische wereld zou zijn praktijk worden aangeduid met "private clients".
De werkzaamheden bestaan in het bijzonder uit het belichten van het huwelijksvermogensrecht, het erfrecht en de estate-planning, met daarin vanzelfsprekend ook aandacht voor het ondernemingsrecht en het onroerend goed.

Daarnaast bestaat een niet onbelangrijk deel van zijn praktijk ook het afwikkelen van nalatenschappen en verdelingen in het algemeen. Voorts is hij betrokken bij de juridische en notariële begeleiding van een aantal grote nationale charitatieve organisaties.

Met name op het terrein van de estate-planning heeft hij diverse publicaties verzorgd.
Voorts verzorgt hij met regelmaat cursussen en presentaties voor cliënten en adviseurs op het raakvlak van de ondernemer en zijn privé-situatie.

Leijser Art

Hobby

Daarnaast kunt u bij een bezoek aan het kantoor niet om de hobby van Hans Leijser heen. In het kantoor is namelijk een permanent wisselende privécollectie met kunst te vinden. Daarbij moet u bijvoorbeeld denken aan: grafiek van Corneille en lithos van Kees van Dongen.