Home
Notariaat
Hans Leijser
Tarieven
Openingstijden
Route en locatie

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

Tarieven

Voor de tarieven voor al onze werkzaamheden wordt altijd een all-in tarief geoffreerd. Dit is een duidelijke kostenopgave zonder verborgen kosten.

Bij deze waarschuwen wij u voor zogenaamde "internet-voordeel" aanbiedingen met een laag (basis)tarief en waarbij via een omweg (bijvoorbeeld een puntentelling of een zogenaamd "servicepakket") allerlei extra kosten in rekening worden gebracht.

In sommige gevallen wordt voor vele vanzelfsprekende werkzaamheden fors meer gerekend. Zonder uitzondering bent u bij dit soort aanbiedingen veelal duurder uit.

Een klein voorbeeld van de extra kosten die sommige collega-concurrenten vragen:

Dit zijn kosten die bij Leijser Notariaat allemaal inbegrepen zijn. Naast deze werkzaamheden zijn vele andere werkzaamheden in de kosten inbegrepen. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Met deze duidelijke prijspolicy heeft Leijser Notariaat in de loop van de jaren een goede naam opgebouwd.

Op verzoek worden offertes uitgebracht. Bij voorkeur ontvangen wij een e-mail of brief, waarna wij per e-mail dan wel schriftelijk onze tarieven geven. Voor diverse akten, zoals bij:

gelden zeer concurrerende tarieven. Bij uw verzoek is het van belang de koopprijs van het registergoed en de hoogte van het hypotheekbedrag te vermelden. Adviezen worden op uurbasis tegen een afgesproken uurtarief in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.