Home
Notariaat
Hans Leijser
Tarieven
Openingstijden
Route en locatie

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

 

Locatie

Het kantoor is gelegen op de hoek Karel Doormanstraat/Schouwburgplein 30/34 te Rotterdam. De entree is naast Café Floor(Schouwburg) en tegenover Brasserie Barclay Rotterdam.

Route

Vanuit Amsterdam/Den Haag:

Vanuit Amsterdam rijdt u via Den Haag verder richting Rotterdam (A13).
Op het Kleinpolderplein houdt u links aan (A20) en volgt u daarna de borden "Centrum".
Via de Schieweg rijdt u naar het Hofplein (na tunnel onder de spoorlijn) met als kenmerk het Hilton Hotel en de fontein in het midden.
Over het Hofplein rijdt u rechtdoor (is feitelijk 2e afslag) naar de Coolsingel.
U rijdt de Coolsingel af en gaat bij 2e stoplicht (na Bijenkorf en ABN AMRObank) rechtsaf naar de Westblaak.
Bij 1ste stoplicht gaat u wederom rechtsaf, de Karel Doormanstraat in.

Aan het einde van Karel Doormanstraat (na plm. 300 meter) bij T-splitsing komt u bij het Schouwburgplein aan (links is de entree van Schouwburgplein 30-34). U slaat bij deze T-splitsing linksaf en rijdt voor café Floor en de Schouwburg langs. Route - klik om te vergroten

Na plm 100 meter slaat u linksaf om de Schouwburg heen(Mauritsstraat i.v.m. routeplanner), waarna na plm 50 meter links de inrit en entree van onze parkeergarage volgt. U kunt zich via een intercom melden als bezoek voor Leijser Notariaat. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie met wachtruimte op de begane grond, die per lift en trap te bereiken is vanuit de parkeergarage, waar u een gratis uitrijkaart ontvangt.

Vanuit Dordrecht/het Zuiden:

Rijdend op de A16 neemt u afslag Rotterdam-Centrum.
Volg de borden: 'Centrum' (Maasboulevard).
Ter hoogte van de 'Erasmus Brug' (De Zwaan) bij stoplicht bij het Inntel Hotel rechtsaf en volg de borden 'Centrum'.
Bij 2de stoplicht gaat u linksaf de Westblaak op en direct bij het 1ste stoplicht daarna (na 150 meter) rechtsaf, de Karel Doormanstraat in.
Aan het einde van Karel Doormanstraat (na plm 300 meter) bij T-splitsing komt u bij het Schouwburgplein aan (links is de entree van Schouwburgplein 30-34).
U slaat bij deze T-splitsing linksaf en rijdt voor café Floor en de Schouwburg langs.
Na plm 100 meter slaat u linksaf om de Schouwburg heen(Mauritsstraat i.v.m. routeplanner), waarna na plm 50 meter links de inrit en entree van onze parkeergarage volgt. U kunt zich via een intercom melden als bezoek voor Leijser Notariaat.

U kunt zich vervolgens melden bij de receptie met wachtruimte op de begane grond, die per lift en trap te bereiken is vanuit de parkeergarage, waar u een gratis uitrijkaart ontvangt.